POPRAVLJIVOST

ALI JE VAŠ IZDELEK POPRAVLJIV?

Kakšna je 15-letna obveznost popravila po razumni ceni?

Od 1. januarja 2022 je Krups okrepil svojo zavezanost popravljivosti izdelkov s podaljšanjem razpoložljivosti delov z 10 na 15 let po razumni ceni za nove izdelke, ki so bili lansirani leta 2022, kot tudi za izdelke, ki so še v proizvodnji.

S 96 % referenc, prodanih v letu 2021 pod logotipom 10-letne popravljivosti, Krups krepi svojo zavezanost po vsej Evropi.

KRUPS JE NA VAŠI STRANI...

Naši izdelki so zasnovani tako, da jih je mogoče enostavno popraviti, razstaviti in ponovno sestaviti.

Ogromno število rezervnih delov je shranjenih ločeno (v Franciji je na zalogi 50.000 referenc za Evropo), da lahko po dostopni ceni popravite, kar je potrebno.

Nekaj podatkov

Inženirji podjetja Krups na podlagi prejetih informacij o delovanju predlagajo spremembe, da bi zagotovili lažje popravilo nove generacije izdelkov. Vsaka nova referenca končnega izdelka je potrjena z oznako "Popravljiv izdelek 15 let"."

15 LET

Krups se zavezuje, da bo vse nadomestne dele za večino izdelkov* hranil povprečno 10 let po nakupu.

8,3 milijona nadomestnih delov

na več kot 30.000 m² površine

Da bi zagotovili največjo trenutno razpoložljivost vaših rezervnih delov, Krups skladišči rezervne dele za potrebe prihodnjih let za izdelke, katerih proizvodnja je bila ustavljena.
Cena popravila je pogosto cenejša od zamenjave izdelka. Krups dela na ceni rezervnih delov in ponuja popravila na ključ, naredi vse, da je popravilo čim bolj ekonomično. Popravilo na noben način ne spremeni kakovosti izdelka, popravljen pa je bil samo z deli, ki jih je odobrila blagovna znamka KRUPS.
* Za več kot 96 % izdelkov, ki jih je leta 2021 tržila Groupe Seb v Evropi, je veljala 10-letna zavezanost popravila, ki je veljala do 31. decembra 2021 in je bila od 1. januarja 2022 nadomeščena s 15-letno možnostjo popravila po razumni ceni. Rezervni deli, ki jih je mogoče pridobiti z alternativnimi tehnologijami.

SERVISNI CENTRI V VAŠI BLIŽINI

Najboljše storitve popravil za vaše izdelke zagotavljajo usposobljeni strokovnjaki Krups, ki bodo vedno iskali rešitve za podaljšanje življenjske dobe vašega izdelka.

Danes vam je na voljo več kot 6500 pooblaščenih servisnih centrov, ki zagotavljajo trajnost vaših izdelkov po vsem svetu, ne glede na državo nakupa ali uporabe.

Kliknite gumb in poiščite najbližji pooblaščeni servisni center.

6.500 de centre
de reparații
profesioniste

Popravilo je enostavno

S preprostim obiskom najbližjega pooblaščenega servisnega centra lahko okvarjeni del izdelka Krups hitro zamenjate.

Tako je mogoče napako odpraviti več let, tudi po izteku garancije.

3D tiskanje
za enostavno popravilo in dolgotrajno uporabo vaših izdelkov

Danes je bilo s 3D tiskalniki popravljenih že več kot 3000 izdelkov. Ta tehnologija omogoča hitro izdelavo delov po naročilu, s čimer zmanjšamo zalogo rezervnih delov in povečamo njihovo razpoložljivost. Vsi 3D natisnjeni deli gredo skozi namenski postopek kvalifikacije, da se zagotovi kakovost in vzdržljivost.

‘‘

Zdaj se zavedamo, da so to izdelki, ki si zaslužijo dolgo življenjsko dobo."

Alain Pautrot - podpredsednik za zadovoljstvo potrošnikov

POGLEJ INTERVJU