Pogoji in določbe

Z obiskom teh spletnih strani potrjujete spodnje pogoje in se strinjate z njimi:

1. Gradivo na tej spletni strani je javno in ga je mogoče prenesti samo za nekomercialne namene. Ob upoštevanju tega dovoljenja se tudi strinjate, da je vsaka kopija tega spletnega mesta ali kakršnega koli gradiva na tej spletni strani zaščitena z avtorskimi in drugimi lastniškimi pravicami, navedenimi v tem besedilu. Vsaka nedovoljena uporaba teh gradiv lahko pomeni kršitev, ki se kaznuje, vključno z, vendar ne omejeno na vse, ki bodo zlorabili našo blagovno znamko, avtorske pravice, lastniške in izdajateljske pravice.

2. Vse blagovne znamke, oznake storitev ali logotipi, ki jih najdete na tem spletnem mestu, so registrirane ali neregistrirane blagovne znamke podjetja Krups. Nič na tem spletnem mestu, kakršne koli licence, patenti ali blagovne znamke, se ne more šteti za brezplačno, zato se ne sme uporabljati brez pisnega dovoljenja lastnika blagovne znamke.

3. INFORMACIJE, VSEBOVANE NA TEJ SPLETNI STRANI, NIMAJO NOBENEGA JAMSTVA, IZRECNEGA ALI IMPLICITNEGA, VKLJUČNO Z, VENDAR NE OMEJENO NA JAMSTVO ZA PRODAJO, ZA SKLADNOST ALI DRUGO.

4. Krups ne jamči za točnost in popolnost podatkov. Krups ne prevzema nobene odgovornosti za napake ali opustitve v vsebini, glede posodabljanja ali pravilnosti informacij.