Genio S Touch KP440E

Kaj pa, če je vrhunsko udobje naletelo na ultramoderni dizajn? Krups® NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus ima napredne funkcije, ki jih boste vzljubili, vse v kompaktnem dizajnu, ki vam bo ukradel oči prijateljem. Pod svojo lepoto je tehnologija Espresso Boost za bolj intenzivne in koncentrirane kave Espresso, ter nadzor temperature za nadaljnjo personalizacijo vseh pijač. Poleg tega preprosto obračanje LED obroča omogoča prilagoditev velikosti vašega napitka, od kratkega do XL (300 ml). S svojim visokotlačnim sistemom vsakič dobite profesionalno kakovostno kavo z žametno peno. Na voljo je več kot 30 kavnih kreacij.

NASTAVLJIVA INTEZIVNOST

Prilagodite svojo pijačo tako, da prilagodite stopnjo intenzivnosti, tako da lahko kavo prilagodite svojemu okusu in uživate v intenzivni možnosti espressa, zahvaljujoč tehnologiji za povečanje espressa.

NASTAVITEV TEMPERATURE

Od toplega do zelo vročega lahko temperaturo prilagodite svojim osebnim željam in priložnosti za kavo s tremi različnimi nastavitvami temperature, ki so lahko dostopne s pritiskom na gumb. Ne glede na to, ali se vam mudi zaradi tople kave ali želite povabiti prijatelje, z različnimi nastavitvami kave ste lahko prepričani, da bo lahko vaš novi pomočnik skuhal kavo na optimalni temperaturi.

VISOKOTLAČNA ČRPALKA

Kavo profesionalne kakovosti naredite v manj kot 30 sekundah, z debelo žametno peno, zahvaljujoč maksimalno učinkoviti črpalki s 15 bari, ki odlično pričara izjemen okus in vrhunsko aromo vsake kavne kapsule.

RAZLIČNE VRSTE VRHUNSKE KAVE

Uživajte v 30 vrhunskih kavnih kreacijah, ne glede na to, ali imate radi kratko ali dolgo kavo, črno ali belo. Uživajte v izbiri krepkega Ristretta, intenzivnega espressa, aromatičnega Lungo in polnega Grande-a, kremastega kapučina in gladkega Latteja Macchiato ali celo vroče čokolade, čajev in hladnih napitkov. 

VROČE IN HLADNO

Vaš kavni aparat je tako vsestranski, da lahko preprosto pripravite okusne hladne napitke. Bodite prepričani, da ste poskusili našo novo kavo New Orleans Cold Brew!

AVTOMATSKA TEHNOLOGIJA

Preprosto potisnite izbrano kapsulo NESCAFÉ® Dolce Gusto®, prilagodite pijačo z vrtenjem kontrolnega obroča in pritisnite play: vaš kavni aparat se bo samodejno ustavil ob pravem času in dobili boste popolni napitek.

FUNKCIJA ZA POSEBEJ VELIKO KAVO

Z razpoložljivo možnostjo XL lahko s seboj na pot vzamete več kave

ESPRESSO BOOST

Povežite svoj Espresso s to napredno tehnologijo, ki kavo nekaj sekund pred segrevanjem vnaprej zmoči. Rezultat je še bolj intenziven in zgoščen espresso

HERMETIČNO ZAPRTE KAPSULE

Z našimi hermetično zaprtimi kapsulami, ki ohranjajo svežino kave, boste vsakič uživali v bogatih aromatičnih skodelicah.

PRIHRANEK ENERGIJE

Tudi če ima aparat najvišjo oceno za prihranek energije in ga pred odhodom pozabite izklopiti, se bo samodejno izklopila po 1 minuti neaktivnosti, zahvaljujoč funkciji eco načina.

JAMSTVO 2 LETI

Uživajte v miru z 2 letno garancijo

15-letna popravljivost

  • Groupe SEB in njihove blagovne znamke se zavzemajo za “politiko petnajst-letnih popravljivih izdelkov”, kot korist potrošnikov in okolja”.

Dodaci su dostupni za kupovinu u ovlašćenim Krups servisnim centrima