Genio S Basic KP2401

Šta se događa kada se spoje kreativnost i praktičnost? Dogodi se novi NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S iz Krupsa. Savršeno lep i neverovatno kompaktan. Obožavaćete način na koji se svuda uklapa, dodajući savršenu dozu prefinjenosti. Nemojte da vas veličina zavara, njegove karakteristike pomeraju granicu između aparata i bariste.Njegova XL funkcionalnost vam omogućava da prilagodite dužinu svog napitka. Sa mogućnošću pripreme više od 30 napitaka od kafe, toplih i hladnih, sistem visokog pritiska priprema kafu profesionalnog kvaliteta za samo nekoliko sekundi. Jednostavno postavite jednu od naših hermetički zatvorenih kapsula za bogato i aromatično iskustvo, svaki put.

VISOKOTLAČNA ČRPALKA

Kavo profesionalne kakovosti naredite v manj kot 30 sekundah, z debelo žametno peno, zahvaljujoč maksimalno učinkoviti črpalki s 15 bari, ki odlično pričara izjemen okus in vrhunsko aromo vsake kavne kapsule.

RAZLIČNE VRSTE VRHUNSKE KAVE

Uživajte v 30 vrhunskih kavnih kreacijah, ne glede na to, ali imate radi kratko ali dolgo kavo, črno ali belo. Uživajte v izbiri krepkega Ristretta, intenzivnega espressa, aromatičnega Lungo in polnega Grandeja, kremastega kapučina in gladkega Latteja Macchiato ali celo vroče čokolade, čajev in hladnih napitkov.

VROČE IN HLADNO

Vaš kavni aparat je tako vsestranski, da lahko preprosto pripravite okusne hladne napitke. Bodite prepričani, da ste poskusili našo novo kavo New Orleans Cold Brew!

AVTOMATSKA TEHNOLOGIJA

Preprosto potisnite izbrano kapsulo NESCAFÉ® Dolce Gusto®, prilagodite pijačo z vrtenjem kontrolnega obroča in pritisnite play: vaš kavni aparat se bo samodejno ustavil ob pravem času in dobili boste popolni napitek.

FUNKCIJA ZA POSEBEJ VELIKO KAVO

Z razpoložljivo možnostjo XL lahko s seboj na pot vzamete več kave.

HERMETIČNO ZAPRTE KAPSULE

Z našimi hermetično zaprtimi kapsulami, ki ohranjajo svežino kave, boste vsakič uživali v bogatih aromatičnih skodelicah.

PRIHRANEK ENERGIJE

Tudi če ima aparat oceno A + za prihranek energije in ga pred odhodom pozabite izklopiti, se bo samodejno izklopila po 1 minuti neaktivnosti, zahvaljujoč funkciji eco načina.

JAMSTVO 2 LETI

Uživajte v miru z 2 letno garancijo

15-letna popravljivost

  • Groupe SEB in njihove blagovne znamke se zavzemajo za “politiko petnajst-letnih popravljivih izdelkov”, kot korist potrošnikov in okolja”.

Dodaci su dostupni za kupovinu u ovlašćenim Krups servisnim centrima