INTUITION ESSENTIAL EA870810

Z intuitivnim kavnim aparatom KRUPS lahko še lažje uživate v izjemnih kavnih napitkih kar doma. Naj vas vodi ekskluzivni osvetljeni sistem z opozorili z uporabniku prijazno nadzorno ploščo, ki vam vse najljubše napitke dostavi na doseg roke in olajša delo, da pridete do popolnega rezultata, hkrati pa je tudi vzdrževanje brez težav. Od bogate kratke kave do mamljivega kremnega, ročno pripravljenega cappuccina, kuhajte kavo kot pravi profesionalci s popolnoma intuitivnim kavnim aparatom.

Pustite se voditi

Nove intuitivne opozorilne lučke, ki vas spremljajo vsak dan, samodejno prikazujejo nivo vode in kave ter vas hitro opozorijo, kakšni koraki so potrebni za vzdrževanje.

Najboljša kakovost in okus kave

Vedno pripravite popolni okus kave, dan za dnem, skodelico za skodelico. Edinstvena tehnologija KRUPS QUATTRO FORCE zagotavlja uravnoteženo aromo in okus vaše kave, saj optimizira vsak korak pri pripravi espressa za brezkompromisno, strokovno pripravo kave od zrna do skodelice.

Vedno pripravljen zahvaljujoč neposrednemu dostopu

Hitro si pripravite prvo skodelico kave zahvaljujoč zelo intuitivni uporabi. Barvni zaslon na dotik z vidnimi ikonami zagotavlja neposreden in preprost dostop za še boljšo, uporabniku prijazno pripravo kave.

Kava, kuhana po vašem okusu

S pritiskom gumba izbirajte od kratke do podaljšane kave, nastavite si idealno jakost in količino kave ter skuhajte do dve črni kavi hkrati. Oblikujte napitke po svojih željah, kot so vam všeč, saj funkcija za penjenje odpira neskončno možnosti.

Nastavitve spomina

Shranite do 2 recepta po meri — kava ali voda — da prihranite čas in uživate ob popolni pijači v svoji skodelici

Brezhibna pena

Sistem za ročno nadziranje pene omogoča nešteto možnosti za brezhiben cappuccino, latte macchiato in še veliko več.

Vsestranski

Na voljo vam je bogat izbor napitkov zahvaljujoč nastavljivi šobi, s katero lahko pripravite kratke ali podaljšane kavne napitke.

Vedno čist

Spoznajte preprost samodejni sistem čiščenja, pri katerem ročno čiščenje ni potrebno, preprosta uporaba tablete za čiščenje je vse, kar potrebujete, za dolgotrajno delovanje in odlične okuse.

Pametna priročna oblika

Intuitivna oblika omogoča preprosto vzdrževanje s preprostim dostopom do zbiralnika mlete kave na sprednjem delu aparata in s pladnjem za prestrezanje tekočine, ki je zasnovan tako, da ne pride do polivanja.

Za vsako kuhinjo

Zelo kompaktna oblika, ki pa ne vpliva na zmogljivost aparata, saj ponuja posodo za 3 L vode in 250 g kavnih zrn.

15-letna popravljivost

  • Groupe SEB in njihove blagovne znamke se zavzemajo za “politiko petnajst-letnih popravljivih izdelkov”, kot korist potrošnikov in okolja”.